Stanovanje garsonjera Osrednjeslovenska, Logatec, Cena: 137.000,00

stanovanje garsonjera

Sončna in lepa garsonjera v grajski rezidenci, lastniško parkirišče, popolnoma obnovljen objekt po najvišjih standardih, funkcionalna razporeditev prostorov, centralno ogrevanje na mestni plin, visoki stropovi, sredi 15.000 m2 velikega angleškega parka, v bližini vsa potrebna infrastruktura kot so trgovine, avt. postaja, šola, vrtec, v bližini tudi veliko sprehajalnih poti v naravo in hiter dostop do avtoceste, vpisano v zemljiško knjigo

 

Dodatni opis:

Prelepa garsonjera, katera poleg luksuzne lokacije v gradu Logatec na sredi 15.000 m2 velikega angleškega parka, nudi prijetno in udobno bivanje v dnevnem prostoru z visokimi stropovi in veliko sončne svetlobe.

Vsa družbena infrastruktura je v neposredni bližini, šola, vrtec, avtobusna postaja, trgovina, športni objekti ter otroška igrišča. Izjemno izhodišče za življenje za ljudi v visokimi bivanjskimi standardi. Na posestvu bivanje sovpada z naravo, ob potoku in na robu zelenega pasu, ki ponuja vrhunsko kvaliteto bivanja. Objekt je spomeniško zaščiten in kot tak predstavlja dominanto v kraju. Objekt neprecenljive kulturno zgodovinske vrednosti.

Objekt je popolnoma obnovljen, po najvišjih standardih ZVKND. Stanovanje ima centralno ogrevanje na mestni plin, ločeno odjemno mesto za elektriko, vodo in kalorimetre. 

Stanovanju pripada tudi lastniško parkirišče.

Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo.

Zelo lepo vabljeni na ogled.

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
202407092RCTM
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
garsonjera
država:
Slovenija
lokacija:
Osrednjeslovenska, Logatec
področje podrobno:
Grad Logatec
leto prenove:
2019
velikost:
24,00 m²
oprema:
talno ogrevanje, radiatorsko ogrevanje, zemeljski plin
ostalo:
shramba v kleti, več parkirnih mest, zemljiška knjiga