Hiša dvojček Osrednjeslovenska, Logatec, Cena: 385.000,00

hiša dvojček

Lepa, svetla in prostorna hiša na odlični lokaciji v okolju novejših stanovanjskih hiš, odprt razgled v naravo, garaža, delno opremljena, optika, mestni plin, urejeno parkirišče, dobra razporeditev prostorov, krasno urejena in ograjena parcela, v bližini šola, vrtec, avt. postaja, hiter dostop do avtoceste in sprehajalnih poti v naravo, vpisano v zemljiško knjigo

 

Dodatni opis:

Lepa in sončna hiša na eni najlepših lokacij v Logatcu, katero krasijo tako veliki in sonca polni prostori in odprt razgled kot tudi lepo urejena in ograjena parcela.

Nahaja se v okolju novejših stanovanjskih hiš kjer je v bližini vsa potrebna infrastruktura kot so vrtec in šola, trgovine in avtobusna postaja. Hiter je tudi dostop do avtoceste in sprehajalnih poti v naravo.

Dobra razporeditev prostorov:

V pritličju:

V 1. nadstropju:

V mansardi:

Kuhinja in obe kopalnici ostanejo opremljeni, ostala oprema po dogovoru.

Okolica hiše je ograjena in izredno lepo urejena. Sestoji iz tlakovanega dela in zelenice na kateri je urejeno zelenje in dvignjene gredice. Urejeno je tudi parkirišče pred hišo.

V hiši je napeljana optika in mestni plin, preko katerega je tudi urejeno ogrevanje. Talno gretje je v kuhinji in zgornji kopalnici. V dnevni sobi je klimatska naprava.

Hiša je vpisana v zemljiško knjigo.

Zelo lepo vabljeni na ogled!

 

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
2023091885DQP
vrsta objekta:
hiša
tip:
dvojček
država:
Slovenija
lokacija:
Osrednjeslovenska, Logatec
področje podrobno:
Blekova Vas
leto izgradnje:
2005
nadstropje:
P+1+M
velikost:
200,00 m²
parcela:
320,00 m²
oprema:
klima, talno ogrevanje, radiatorsko ogrevanje, zemeljski plin, optika
ostalo:
terasa, parkirno mesto, zemljiška knjiga