Novogradnje

 

Vila Blok Logatec

 

V Logatec prihaja nekaj svežine v obliki majhnega modernega vila bloka na odlični lokaciji v samem mestnem jedru Logatca.

 

Opis nepremičnine

 

Zasnovan je kot vila blok s šestimi stanovanjskimi enotami, ki bodo razporejena preko treh etaž. Izbirali boste lahko med enoinpolsobnimi in trisobnimi stanovanji z atrijem ali balkonom. V kleti so predvidene shrambe, v vsaki etaži pa po dve stanovanji, eno večje in eno manjše.

Vila bloka je zasnovan s sodobnimi, kakovostnimi in trajnostnimi vgrajenimi materiali. V bivalnem delu je predviden parket, primeren za talno gretje. V sanitarijah bo finalni tlak keramika. Ogrevanje bo talno (v kopalnici tudi radiatorsko) s toplotno črpalko. Stanovanja bodo imela ločene merilnike porabe vode in elektrike. Možna bo tudi elektro polnilnica na parkirišču.

Na zahodni strani bloka bodo urejena parkirišča, na južni strani pa urejen pas zelenice. Manjšim stanovanjem bo pripadalo eno parkirno mesto, večjim dve parkirni mesti. Urejeno bo tudi parkirišče za obiskovalce.

Podrobnejši tehnični opis si lahko ogledate tukaj:

Komercialni opis in tehnično poročilo

 

Lokacija:

 

Vila blok se nahaja v samem mestnem jedru Logatca v živahnem okolju, kjer je v neposredni bližini vsa potrebna infrastruktura kot so šola in vrtec, trgovine, zdravstveni dom, itd. Hiter je tudi dostop do avtoceste in sprehajalnih poti v naravo.

 

Predviden konec gradnje:

 

Predvidena vselitev bo spomladi leta 2024.

 

Seznam stanovanj

Etaža Velikost m2 Cena € Oznaka Status
Pritličje        
Trisobno stanovanje 82,80 m2 348.077 € S1- P Prosto
Enoinpolsobno stanovanje 41,70 m2 - S2 - P Prodano
1. Nadstropje        
Trisobno stanovanje 98 m2 - S3 - 1 Prodano
Enoinpolsobno stanovanje 49,90 m2 200.644 € S4 - 1 Prosto
2. Nadstropje        
Trisobno stanovanje 100,90 m2 - S5 - 2 Rezervirano
Enoinpolsobno stanovaje 49,90 m2 201.135 € S6 - 2 Prosto