Stanovanje garsonjera, Logatec, Grad LogatecCena: 380,00

1 od 7

Prejšnja slika Naslednja slika

Osnovni podatki

Cena:
380,00 
transakcija:
oddaja
šifra oglasa:
20210201QMGN7
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
garsonjera
država:
Slovenija
lokacija:
Osrednjeslovenska, Logatec
področje podrobno:
Grad Logatec
leto prenove:
2019
velikost:
25,00 m²
oprema:
talno ogrevanje, radiatorsko ogrevanje, zemeljski plin
ostalo:
shramba v kleti, zemljiška knjiga

opis

Oddaja se novoizdelana, opremljena garsonjera z lastniškim parkiriščem,  v grajski rezidenci, sredi 15.000 m2 velikega angleškega parka, popolnoma obnovljen objekt po najvišjih standardih ZVKND, opremljen z luksuzno dizajnersko kopalniško opremo, ck urejeno na mestni plin, ločeno odjemno mesto za vse števce, cena 380 eur eur/mesec

 

Dodatni opis:

Novoizdelana garsonjeva v REZIDENCI »GRAD LOGATEC«. Objekt je popolnoma obnovljen, po najvišjih standardih ZVKND in opremljen z luksuzno dizajnersko kopalniško opremo. Stanovanja imajo centralno ogrevanje na mestni plin, dizajnerske kopalnice, ločena odjemna mesta za elektriko, vodo in kalorimetre ter lastniška parkirišča in kleti, ter visoke stropove.

Vsa družbena infrastruktura je v neposredni bližini, šola, vrtec, avtobusna postaja, trgovina, športni objekti ter otroška igrišča. Izjemno izhodišče za življenje za ljudi v visokimi bivanjskimi standardi. Na posestvu bivanje sovpada z naravo, ob potoku in na robu zelenega pasu, ki ponuja vrhunsko kvaliteto bivanja. Objekt je spomeniško zaščiten in kot tak predstavlja dominanto v kraju. Objekt neprecenljive kulturno zgodovinske vrednosti. Objekt ima izdano pravnomočno uporabno dovoljenje in je brez obremenitev.

Cena najema je 380 eur/mesec z dvomesečno varščino.

Energetska izkaznica stavbe

Energetska izkaznica v pridobivanju

Kontaktni podatki


VEBER NEPREMIČNINE LOGATEC D.O.O.
Stara cesta 10
1370 Logatec
gsm:
031 805 463

Pošlji povpraševanje

Sporočilo je uspešno poslano