Stanovanje enosobno, Logatec, Grad LogatecCena: 125.651,00

1 od 12

Prejšnja slika Naslednja slika

Osnovni podatki

Cena:
125.651,00 
transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
20200518TFY5K
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
enosobno
država:
Slovenija
lokacija:
Osrednjeslovenska, Logatec
področje podrobno:
Grad Logatec
leto izgradnje:
1571
leto prenove:
2019
velikost:
51,00 m²
oprema:
talno ogrevanje, radiatorsko ogrevanje, zemeljski plin
ostalo:
shramba v kleti, več parkirnih mest, zemljiška knjiga

opis

Novoizdelano prostorno in sončno stanovanje v grajski rezidenci, s čudovito kopalnico, sredi 15.000 m2 velikega angleškega parka, velik bivalni prostor omogoča prijetno bivanje in tudi preureditev v dvosobno stanovanje, objekt je popolnoma obnovljen po najvišjih standardih ZVKND, opremljen z luksuzno dizajnersko kopalniško opremo, centralno ogrevanje na mestni plin, ločeno odjemno mesto za elektriko, vodo in kalorimetre, lastniška parkiriščo, visoki stropovi, vredno ogleda

 

Dodatni opis:

Novoizdelano prostorno in sončno stanovanje, katerega poleg luksuzne lokacije v gradu Logatec na sredi 15.000 m2 velikega angleškega parka, krasijo visoki stropovi in velik bivalni prostor ki omgoča prijetno in udobno bivanje.

Vsa družbena infrastruktura je v neposredni bližini, šola, vrtec, avtobusna postaja, trgovina, športni objekti ter otroška igrišča. Izjemno izhodišče za življenje za ljudi v visokimi bivanjskimi standardi. Na posestvu bivanje sovpada z naravo, ob potoku in na robu zelenega pasu, ki ponuja vrhunsko kvaliteto bivanja.  Objekt je spomeniško zaščiten in kot tak predstavlja dominanto v kraju. Objekt neprecenljive kulturno zgodovinske vrednosti.

Objekt je popolnoma obnovljen, po najvišjih standardih ZVKND in opremljen z luksuzno dizajnersko kopalniško opremo. Stanovanje ima centralno ogrevanje na mestni plin, ločeno odjemno mesto za elektriko, vodo in kalorimetre. Ima tudi lastniško parkirišče in shrambo v kletnih prostorih.

Velik dnevni prostor omogoča tudi preureditev v dvosobno stanovanje.

Objekt ima izdano pravnomočno uporabno dovoljenje in je brez obremenitev.

Ogledi so mogoči po predhodni najavi. Možne so vse oblike dolgoročnega najema, odkupa in menjav, tudi z doplačilom lastnika. Nudimo ugodne lastne plačilne pogoje skladno z željami kupcev. Objekt bo vseljiv najkasneje do 1.7.2020. Rezidenco upravlja pooblaščeno podjetje. 

Zelo lepo vabljeni na ogled.

Energetska izkaznica stavbe

Energetska izkaznica v pridobivanju

Kontaktni podatki


VEBER NEPREMIČNINE LOGATEC D.O.O.
Stara cesta 10
1370 Logatec
gsm:
031 805 463

Pošlji povpraševanje

Sporočilo je uspešno poslano