Stanovanje trisobno Osrednjeslovenska, Logatec, Cena: 138.000,00

stanovanje trisobno

Izredno lepo in prostorno stanovanje v centru Logatca, z veliko teraso in nizkimi stroški, v celoti obnovljeno l. 2019, zelo dobra razporeditev prostorov, urejeno parkirišče pred stavbo, lastni števci, opema ostane v stanovanju in je že v ceni, v bližini šola in vrtec, trgovine, sprehajalne poti v naravo in hiter dostop do avtoceste, vpisano v zemljiško knjigo

 

Dodatni opis:

Prostorno in lepo stanovanje, katerega krasijo prelepa sončna terasa, izredno nizki stroški in odprti ter svetli prostori.

Stanovanje se nahaja v stavbi, grajeni leta 1990, v samem centru Logatca, kar ga postavi v neposredno bližino vse infrastrukture. Šola in vrtec le pet minut hoje stran, trgovine, sprehajalne poti v naravo pa so še bližje. Hiter je tudi dostop do avtoceste.

Stanovanja v stavbi so bila narejena leta 2006, konkretno to stanovanje pa je bilo v letu 2019 v celoti dodatno prenovljeno (tla, nova kopalnica, plinska peč, nova kuhinja...).

Zelo dobra razporeditev prostorov:

V prvi etaži:

V drugi etaži:

Pred stavbo je parkiršče. Ogrevanje je urejeno na mestni plin, števci pa so ločeni. Stroški so nizki (npr. ogrevanje v najbolj mrzlih mesecih je cca 50 eur, vsi stroški skupaj pa so cca 150 eur (ogrevanje, elektrika, voda. smeti, rtv, telefon, internet...)

Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo.

Lepo vabljeni na ogled.

 

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
20200506781EZ
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
trisobno
država:
Slovenija
lokacija:
Osrednjeslovenska, Logatec
področje podrobno:
Center
leto izgradnje:
2006
leto prenove:
2019
nadstropje:
1.
velikost:
76,00 m²
oprema:
radiatorsko ogrevanje, zemeljski plin, telefon, več telefonov, kabelska televizija
ostalo:
terasa, parkirno mesto, zemljiška knjiga